YOGA DAY RETREATS

In Studio Muiderberg worden regelmatig yogalessen gegeven. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in de sfeervolle ruimte voor een down to earth yogales. Daarnaast organiseren we yoga-gerelateerde workshops en bedrijfsyoga.

YOGA DAY RETREATS IN STUDIO MUIDERBERG

Yin Yang

Bij de ‘Yin Yang’ ervaar je twee verschillende yogastijlen. Bij de actievere yang yoga leggen we de nadruk tijdens een rustige flow op het openen en stretchen van het hele lichaam. Bij de rustige yin yoga blijven we juist wat langer in een houding om het bindweefsel te activeren waarbij de belangrijkste meridianen aan bod komen. 

Je kunt kiezen uit de volgende twee data: vrijdag 21 augustus (volgendeweek al!) en zondag 20 september.

Facial & Flow

Bij de ‘Facial & Flow’ wordt rustige flow yoga met speciale aandacht voor nek, schouders en bovenrug, gecombineerd met gezichtsyoga, met inspirerende tips om te stralen.

Je kunt kiezen uit de volgende data: 4 oktober, 25 oktober en 13 december.


Coming soon…Golf yoga!

Hier werken we aan verlenging en versterking van de spieren, het soepeler maken van het bindweefsel en het verbeteren van je focus. 

Data worden nog bekend gemaakt. We starten in oktober. Als je al meer informatie wilt, kun je contact met ons opnemen.


De retreats zijn inclusief een heerlijke lunch, breath walk, beknopte yoga filosofie en rustige yoga sessies voor elk niveau. De dag begint om 11.00 uur en we sluiten af om 16.00 uur. Het maximum aantal is 7. Het is altijd mogelijk om met een eigen groep een andere datum af te spreken. De kosten per persoon: 75 euro.  

Voor meer informatie of aanmelden: 06-21838067 (Marijke) of mail naar studiomberg@gmail.com